Dačić potvrdio da je u Beču pronađeno telo Srbina

Izvor: S media, 30.Apr.2012, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić potvrdio da je u Beču pronađeno telo Srbina

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić potvrdio je danas da je u Beču pronadjeno telo srpskog državljanina Milenka Marinkovića (57) čije je prebivalište u Vrčinu kod Beograda.

London: Pronađeno obezglavljeno telo mlade glumice (VIDEO)

Šabac: U jezeru pronađeno raskomadano telo!

Dani neizvesnosti: DNK analiza tela nađenog dečaka u Beogradu
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Dačić je novinarima nakon sastanka sa potpredsednikom Svetske asocijacije atletskih federacija Sergejem Bubkom kazao da još nema detaljnih informacija da li je reč o nasilnoj smrti ili samoubistvu.

On je dodao da srpska policija očekuje zvanični izveštaj kolega iz Beča o tom slučaju.

Muškarac je pronadjen u Bečkoj šumi u četvrtak u blizini mesta Gablic, bio

isečen na delove i da je obdukcija pokazala da su mu isečene obe noge, i da je umro od teških udaraca nanetih u predelu glave. Opširnije OVDE.

(Beta)

Foto: Beta, arhiv
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Još nisu poznati DNK rezultati pronađenog tela

Izvor: S media, 30.Apr.2012

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da još nisu poznati kompletni DNK rezultati tela, pronađenog u reci Moravici, i da se zato ne može sa sigurnošću reći da se radi o dečaku Marku Ristiću, čiji nestanak je prijavljen 3. marta...Markov otac za S media: Nadam se da pronađeni...

Nastavak na S media...

U Bečkoj šumi pronađen leš Srbina

Izvor: Šumadija Press, 30.Apr.2012

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić potvrdio je danas da je od austrijskih kolega dobio informaciju da je u Bečkoj šumi..

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.