Da li Repeša svesno laska Partizanu?

Izvor: Mondo, 03.Jan.2015, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li Repeša svesno laska Partizanu?

"Bitno su se pojačali u odnosu na početak sezone, sigurno da su sada respektabilna ekipa", kaže trener Cedevite pred derbi u "Pioniru".

Foto: MN Press

Nedelja u pet.

Prva od 13 presudnih utakmica ove sezone za crno-bele, bez preterivanja. Protivnik Cedevita, koja posle dugo vremena može da kaže da se smatra bar blagim favoritom uoči dolaska u "Pionir".

Ali, tako ne misli i trener zagrebačkog kluba Jasmin Repeša. Da li zaista ozbiljno respektuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << aktuelni tim crno-belih ili želi malo da opusti rivala pred meč, procenite sami.

Pred gostovanje Partizanu, rekao je...

''Partizan je sigurno u ovome momentu uspeo da konsoliduje ekipu uz pojačanja koja su doveli, Mačvana i Palovića, te uz oporavak Milosavljevića, tako da danas nisu ništa slabiji tim nego prošle sezone".

Dodao je i da...

"S tom trojicom igrača, koji imaju evroligaško iskustvo, bitno su se pojačali u odnosu na početak sezone i uz ostatak rostera koji su imali na početku sezone sigurno da su sada respektabilna ekipa. Popunjeni su na svim pozicijama, tako da ćemo morati da pripazimo i pripremimo se za jednu zahtevnu utakmicu".

Cedevita je prvi susret ove sezone dobila ubedljivo, sa 20 razlike, a na tabeli ABA lige posle 15 kola ima tri pobede više od Partizana, koji je na deobi četvrtog mesta sa Olimpijom i Cibonom (8-7). Sasvim je jasno da će crno-beli biti pod većim imperativom pobede.

Bivši košarkaš Partizana Nemanja Gordić, plej Cedevite, neizvestan je za meč u "Pioniru" zbog povrede prepona.

"Imamo još vremena do utakmice, tako da ćemo videti hoće li se oporaviti i biti spreman", dodao je Repeša, koji će moći da računa na oporavljenog Marka Tomasa.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Repeša: ''Partizan nije ništa slabiji nego prošle sezone''

Izvor: Sportske.net, 03.Jan.2015

U najavi sutrašnjeg gostovanja u ''Pioniru'', trener Cedevite Jasmin Repeša pohvalno se izrazio o kvalitetima aktuelnog sastava Partizana.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.