DŽABA IM ODLIČJA, KAD SU MENTALNO NA NIVOU ZADRUGE Operska pevačica ŽUSTRO o dočeku sportista, narod joj odgovorio (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2021, 22:45

"DŽABA IM ODLIČJA, KAD SU MENTALNO NA NIVOU ZADRUGE" Operska pevačica ŽUSTRO o dočeku sportista, narod joj odgovorio (FOTO)

Održan je i svečani doček srpskih sportista kod čuvenog balkona, ali kao i uvek, našao se neko kome organizacija i atmosfera dočeka nisu odgovarali.

Devet medalja koje je Srbija osvojila na Olimpijskim igrama obradovale su celu naciju. Odgovor sportistima koji su tu radost i doneli bio je doček. Međutim, neki kažu da doček nije bio doličan situaciji.

Jedna od njih je Gordana Tomić, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se na Tviteru predstavlja kao operska pevačica. Ona je na Tviteru iznela kritiku dočeka koja je izazvala polemiku na ovoj društvenoj mreži.

- Rusi su svoje sportiste pozdravili himnom i klavirskim koncertom Čajkovskog, koji je pratio osvajače zlatnih medalja na Igrama. A mi? Vašarskom muzikom. Niko od naših sportista, a sigurna sam i većine okupljenih, nije zasluzio to poniženje - oštra je Gordana.

Mnogi su se složili sa njenom ocenom da je izbor muzike bio neprikladan.

Gordana je nakon kritike građana prešla i na same sportiste.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

O dočeku olimpijaca: "Vašarska muzika; poniženje" - operska pevačica vs. "Muka mi je od nobles Srba"

Izvor: B92, 12.Avg.2021, 09:56

Nakon što je Gordana Tomić, operska pevačica i prvakinja opere u Beogradu, prokomentarisala da je doček naših sportista sa Olimpijskih igara bio neprimeren i da su oni "iskorišćeni na najružniji način, a to je promocija umetnice s umetkom", usledila je rasprava o tome koja muzika je trebalo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.