DEČAK BIO SA DRUŠTVOM KADA GA JE UDARILA STRUJA: Dali odgovor na pitanje - zašto se popeo na vagon

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 09:25

DEČAK BIO SA DRUŠTVOM KADA GA JE UDARILA STRUJA: Dali odgovor na pitanje - zašto se popeo na vagon

Kako se nezvanično, on je sa još jednom drugaricom i drugom bio tamo

Dečak (15) koji je teško povređen u subotu uveče kada ga je udarila struja na vagonu bio je sa društvom.

.

- Njih troje su bili zajedno. Svi su isto godište. Nijedno od njih dvoje nije znalo da kaže zašto se dečak popeo na vagon - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

On je dodao da se pretpostavlja da dečak nije hteo da se slika.

- Deca su objasnila da su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šetali tuda i da je u jednom trenutku dečak odlučio da se popne na vagon. Nisu obraćali mnogo pažnju to dok nisu čuli jak prasak. Nakon toga videli su da im drug leži na vagonu - naveo je izvor.

Prema njegovim rečima ubrzo je obaveštena policija, hitna pomoć ali i vatrogasci.

- Vatrogasci su ga teško povređenog spustili na zemlju i on je kolima hitne pomoći prevezen u bolnicu u Ćupriju, ali je zbog težine povreda prebačen u Beograd - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.