Brzeček novi selektor Poljske

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2018, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brzeček novi selektor Poljske

Bivši poljski fudbalski reprezentativac Jerzi Brzeček imenovan je danas za novog selektora te zemlje nakon neuspeha na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Brzeček, kapiten reprezentacije 90-tih godina, postavljen je umesto Adama Navalke posle eliminacije u grupnoj fazi Mundijala i poraza od Senegala (2:1) i Kolumbije (3:0), uz pobedu nad Japanom (1:0) u poslednjem kolu.

Na klupu Poljske stiže >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz Visle Plok, dok je ranije vodio Katovice, Lehiju i Rakov.

Brzeček je bio deo olimpijske reprezentacije koja je osvojila srebrnu medalju na Igrama u Barseloni, a ukupno je dres Poljske nosio 42 puta.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Brzeček novi selektor Poljske

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2018

Fudbalski savez Poljske imenovao je danas Jerzija Brzečeka za novog selektora nacionalnog tima...Jerzi Brzeček će na toj funkciji zameniti Adama Navalku s kojim Savez nije nastavio saradnju nakon eliminacije u grupnoj fazi Svetskog prvenstva u Rusiji...Poljski savez je naveo da će Brzeček svoje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.