Bozoljac u drugom kolu protiv Federera

Izvor: S media, 21.Jun.2010, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bozoljac u drugom kolu protiv Federera

Srpski teniser Ilija Bozoljac igraće u drugom kolu gren-slem turnira u Vimbldonu protiv Švajcarca Rodžera Federera, koji je savladao Kolumbijca Alehandra Falju sa 3:2 u setovima - 5:7, 4:6, 6:4, 7:6 (7:1), 6:0.

Bozoljac je ranije danas pobedio Čileanca Nikolasa Masua sa 7:6 (7:3), 3:6, 6:3, 7:6 (9:7).

Federer je teškom mukom izborio prolaz u >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << drugo kolo posle tri časa i 17 minuta igre protiv Kolumbijca, koji je na opšte iznenadjenje dobio prva dva seta. Šestostruki osvajač Vimbldona bio je na korak od eliminacije igrajući ispod svih očekivanja, ali je ipak smogao snage za veliki preokret.

Senzacija je sprečena nakon što je Federer uspeo da izjednači na 2:2, a potom u petom odlučujućem setu ubedljivo savlada Falju.

Bozoljac se do sada nikada nije sastajao sa jednim od najboljih tenisera u istoriji.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.