Bondžulić: Biće teško u Humskoj, ali nadamo se povoljnom ishodu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Avg.2020, 11:58

Bondžulić: Biće teško u Humskoj, ali nadamo se povoljnom ishodu

Trener fudbalera Javora iz Ivanjice Igor Bondžulić izjavio je da njegov tim neće imati lak zadatak sutra u 3. kolu Superlige protiv Partizana u Humskoj.

"Ne treba trošiti reči o Partizanu, niti se zanositi da su oni slab tim, bez obzira na prva dva kola, koja su nešto lošije odigrali. Svi znamo i veličinu kluba i kvalitet igrača i upravo zbog činjenice da su nešto lošije odigrali prve dve utakmice čeka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nas još teži zadatak da se uspešno suprotstavimo Partizanu na njihovom stadionu. Mislim da ekipa Javora mora ponoviti pristup i energiju iz utakmice protiv Napretka. Nadamo se pozitivnom rezultatu", rekao je Bondžulić za klupski sajt.

I prvotimac Miroslav Maričić smatra da Javor može da se nada povoljnom rezultatu u Beogradu.

"Veoma su kvalitetni, sa dosta kvalitetnih pojedinaca. Ne predajemo se, čekaćemo svoje šanse i ukoliko ponovimo želju, borbenost i zalaganje iz prethodne utakmice, možemo da se nadamo povoljnom rezultatu", rekao je Maričić.

Meč između fudbalera Partizana i Javora igra se sutra od 20.30 časova na stadionu u Humskoj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.