BRANIĆEMO NAŠ NAROD I TERITORIJU OD AGRESORA: Ruski diplomata odgovorio Amerikancima

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2018, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRANIĆEMO NAŠ NAROD I TERITORIJU OD AGRESORA: Ruski diplomata odgovorio Amerikancima

Ruski diplomata Andrej Belousov potvrdio je da je Rusija spremna da brani svoju teritoriju od bilo kog agresora, a da je povlačenje SAD iz Sporazuma o nuklearnim raketama srednjeg dometa signal da se Vašington sprema za takvu agresiju.

Andrej Beolusov, zamenik direktora Odeljenja za kontrolu trgovine oružja Ministarstva spoljnih poslova Rusije, komentarisao je povlačenje SAD iz Sporazuma rekvaši da je to "priprema za rat", i da će Rusija odgovoriti na pretnje, braneći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoju teritoriju i vrednosti.

- Na skorašnjem sastanku komiteta, Amerikanci su tvrdili da se Rusija priprema za rat. Da, mi se pripremamo za rat, potvrđujem njihove navode – rekao je Belousov nakon neuspešnog sastanka UN koji je sazvala Rusija.

Andrey Belousov is re-elected as the chairman of the board of directors of Rosneft - RIA Nov... https://t.co/4KApPH7rxk pic.twitter.com/ST5tpIxJXr

— Newletterus (@Newletterus) June 23, 2017

- Spremni smo da branimo našu otadžbinu, naš teritorijalni integritet, naše principe i vrednosti, naše stanovništvo – spremni smo za takav rat – dodao je on.

Međutim, on je dodao da Rusija neće započeti rat, već da se spremaju da se brane od agresora.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.