Novi rekord Luisa Suaresa

Izvor: B92, 01.Jan.2014, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi rekord Luisa Suaresa

Fudbaler Liverpula Luis Suares nastavio je sa fenomenalnim partijama u Premijer ligi, a u sredu je postavio nova dva rekorda.

Suares je oborio rekord kao igrač kome je bilo potrebno najmanje mečeva da postigne 20 golova, Urugvajcu je to pošlo za rukom već na 15. utakmici.

Pre njega, rekord je držao Kevin Filips koji je 20 golova postigao na 21 meču.

Suares je takođe postao i igrač koji je najbrže postigao 20 golova u Premijer ligi, za nešto više od 2 meseca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Prve golove u ovoj sezoni napadač Liverpula postigao je 29. septembra, kada je dao dva komada Sanderlendu. Usledila je fantastična serija i čak 10 golova u decembru, pa je tako do 20 golova stigao posle samo 96 dana.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi rekord Luisa Suaresa

Izvor: B92, 01.Jan.2014

Fudbaler Liverpula Luis Suares nastavio je sa fenomenalnim partijama u Premijer ligi, a u sredu je postavio nova dva rekorda...Suares je oborio rekord kao igrač kome je bilo potrebno najmanje mečeva da postigne 20 golova, Urugvajcu je to pošlo za rukom već na 15. utakmici...Pre njega, rekord je držao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.