Atanasijević: Bez odbojke u Italiji do septembra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2020, 16:38

Atanasijević: Bez odbojke u Italiji do septembra

Srpski odbojkaški reprezentativac Aleksandar Atanasijević, član italijanske Peruđe, izjavio je da je sezona u toj zemlji zbog korona virusa gotova do septembra, kao i da će najverovatnije biti nastavljen samo fudbal.

"Situacija nije idealna. Od 12. marta smo u karantinu, na sreću već smo se navikli, međutim ono što je dobra stvar jeste da stižu sve lepše vesti, odnosno da je sve manji broj umrlih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i zaraženih. Italija polako, ali sigurno izlazi iz krize. Nadaju se da će do trećeg maja izaći iz krize", rekao je Atanasijević za TV Prva.

Srpski korektor dodaje da u ovom trenutku nije nikome do sporta.

"Nikome u ovom trenutku nije do sporta. Bez obzira to je to nama posao, svesni smo da je najvažnije sačuvati ljudske živote. Odbojka je prekinuta od 12. marta. Italijani ne razmišljaju o sportu, jedino je fudbal ostao nejasan da li će se nastaviti. Jako je teško zamisliti veliki broj ljudi na jednom mestu, jedini način je pred praznim tribinama", rekao je Atanasijević.

On je dodao da su svi u Italiji oduševljeni potezom Novaka Đokovića, koji je bolnicama u Bergamu poklonio milion evra.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Atanasijević: Do prvog septembra nema odbojke

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Apr.2020

Aleksandar Atanasijević, jedan od najboljih srpskih odbojkaša, na klupskom nivou brani boje Peruđe i nalazi se u Italiji u kojoj je virus korona odnio na hiljade života.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.