Američki fudbal: Zmajevi u plej-ofu, poznati parovi polufinala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2021, 12:59

Američki fudbal: Zmajevi u plej-ofu, poznati parovi polufinala

Ligaški deo Prve lige Srbije u američkom fudbalu završen je, a u poslednjem kolu ekipa Banat Buls savladala je Kragujevac Wild Boars u gostima sa 40:34.

U poslednjem kolu i Plavi zmajevi pobedili su Wild Dogs u Novom Sadu sa 36:19 i obezbedili učešće u plej-ofu.

Banat je u poslednjem kolu u utakmici koja će se ponovo igrati u polufinalu, ali ovaj put na terenu ekipe Buls, pobedio aktuelne šampione >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Divlje veprove i tako napravio odličnu uvertiru pred plej-of.

U nedelju na terenu FK Sremac Wild Dogs Novi Sad su ugostili Plave zmajeve iz Beograda koji su bili bolji rezultatom 36:19.

Prošle nedelje Vukovi su savladali Jagodinu i obezbedili prvom mesto i polufinale, gde će im protivnici biti gradski rivali Zmajevi.

U prvom meču ove sezone Vukovi su bili bolji sa 44:7.

Prva liga Srbije, 7. kolo: Novi Sad Wild Dogs - Plavi zmajevi Beograd 19:36, Kragujevac Wild Boars Banat Buls 34:40, Vukovi Beograd - Jagodina Black Hornets 56:0.

Polufinale plej-ofa: Banat Bulls - Kragujevac Wild Boars, Vukovi Beograd - Plavi zmajevi Beograd.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zmajevi u plej-ofu, poznati parovi polufinala

Izvor: B92, 21.Jun.2021

Ligaški deo Prve lige Srbije u američkom fudbalu završen je, a u poslednjem kolu ekipa Banat Bulls savladala je Kragujevac Wild Boars u gostima sa 40:34...U poslednjem kolu i Plavi zmajevi pobedili su Wild Dogs u Novom Sadu sa 36:19 i obezbedili učešće u plej-ofu...Banat je u poslednjem kolu u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.