Luis Suares  3x3 za istoriju

Izvor: B92, 04.Dec.2013, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luis Suares " 3x3 za istoriju

Napadač Liverpula Luis Suares postao je prvi igrač u istoriji Premijer lige koji je dao najmanje tri het trika protiv istog protivnika.

Fantastičnom Urugvajcu je to pošlo za nogom protiv ekipe Noriča, kojoj je u poslednja tri navrata dao čak deset golova, od čega pet van kaznenog prostora.

Ovoga puta, u meču 14. kola koji je još uvek u toku, Suares je zatresao mrežu 'Kanarinaca' u 15, 29, i 35. minutu, Ubojiti napadač je ovim pogotcima stigao do brojke od 50 golova u Premijer ligi - u samo 86 nastupa.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Luis Suares " 3x3 za istoriju

Izvor: B92, 04.Dec.2013

Napadač Liverpula Luis Suares postao je prvi igrač u istoriji Premijer lige koji je dao najmanje tri het trika protiv istog protivnika...Fantastičnom Urugvajcu je to pošlo za nogom protiv ekipe Noriča, kojoj je u poslednja tri navrata dao čak deset golova, od čega pet van kaznenog prostora...Ovoga...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.