ALIMPIJEVIĆ PRED KUP: U Niš po trofej

Izvor: Večernje novosti, 14.Feb.2018, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALIMPIJEVIĆ PRED KUP: U Niš po trofej

Odlazimo tamo u dobroj formi, sa devet evroligaških pobeda i prvim mestom u ABA ligi - kaže trener Zvezde i dodaje da se u tim vraća oporavljeni Pero Antić Crvena zvezda će danas u popodnevnim časovima krenuti u Niš gde će igrati na “Kupu Radivoja Koraća”. Prvi rival, u borbi za odbranu trofeja, biće im Borac iz Čačka. - Odlazimo na Kup u veoma dobroj formi, sa devet pobeda u Evroligi, sa prvog mesta u ABA ligi. Ono što je meni najvažnije od >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << svega je da su igrači u dobroj formi. Veoma smo motivisani, želimo Kup i idemo u Niš sa najvećim mogućim motivom da osvojimo trofej - kaže Dušan Alimpijević i dodaje da će tim biti kompletan, u Niš ide i Pero Antić.PROČITAJTE JOŠ: Evroliga: Lesor kandidat za nagradu "Zvezda u usponu" Ako savladaju Čačane u subotu ih čeka bolji iz meča FMP-Metalac. - U određenoj smo prednosti jer tri utakmice u četiri dana, takva situacija je možda i nama najbliža od svih rivala. Navikli smo na takav raspored kada imamo manjak vremena za spremanje utakmice protiv narednog protivnika. Imamo mnogo igrača koji žele da osvoje svoj prvi trofej, jer je ovo novi tim u odnosu na prethodnu godinu.Konstantno pokazujemo od početka sezone vrstu progresije i napretka. Rekao sam i pre ovog Kupa da mini ciklus koji smo označili sa mečevima protiv FMP-a, Armanija i Zadra, kao svojevremnu pripremu za Kup Radivoja Koraća. I kao što je moglo da se vidi rotirali smo igrače - poručio je Alimpijević.PROČITAJTE JOŠ: Lazić: Nisam svestan rekorda, ali sam ponosan Kapiten crveno-belih i od ponedeljka rekorder po broju odigranih utakmica za klub Branko Lazić stavlja do znanja šta žele. - Naš cilj se zna, odbrana trofeja od prošle godine, i spremaćemo se od utakmice do utakmice jer je takav format takmičenja. U svaku utakmicu ulazićemo ozbiljno i maksimalno motivisano jer je kup specifično takmičenje, ali ponavljam želimo da osvojimo još jedan trofej - zaključio je Lazić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vreme je za Kup! Večiti razdvojeni do finala

Izvor: MozzartSport.com, 15.Feb.2018, 12:41

Vreme je za Kup Radivoja Koraća! Posle većeg dela sezone i borbi koje su ekipe imale u KLS, ABA ligi, Evrokupu, odnosno u Evroligi, vreme ja za borbu za prvi trofej u sezoni. On ne donosi ništa materijalno u smislu promocije u neku od evropskih liga, ali je uvek važno ko će podići Žućkovu levicu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.