ABA: Zvezdi kazna od 1.700 evra

Izvor: Mondo, 12.Nov.2012, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Zvezdi kazna od 1.700 evra

Za samo jednu utakmicu KK Crvena zvezda Diva mora da plati kaznu od 1.700 evra iz raznih razloga.

Regionalna košarkaška liga iz kolo u kolo ubira plodove nesportskog ponašanja igrača, trenera i navijača pojedinih klubova.

Tako je za 5. kolo određena ukupna kazna Crvenoj zvezdi Diva od 1.700 evra. Kad se uradi "specifikacija" to izgleda ovako:

- Trener Vlada Vukoičić je kažnjen sa 600 evra (200 zbog prve, a 400 evra zbog druge tehničke greške >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u meču protiv Igokee).

- Vuk Rsdivojević je kažnjen sa 100 evra zbog tehničke greške u istoj utakmici.

- Crvena zvezda Diva je kažnjena i sa 1.000 evra zbog, kako se navodi u obrazloženju odluke, nesportskog i neprihvatljivog ponašanja navijača tokom meča sa Igokeom, koji su ubacivali razne predmete na parket.


(MONDO - foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ABA: Zvezda kažnjena sa 1.700 evra

Izvor: Sportal.rs, 12.Nov.2012

Košarkaški klub Crvena zvezda DIVA moraće da u kasu ABA lige uplati 1.700 evra, odlučila je Disciplinska komisija regionalnog takmičenja.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.