Zvezde na oproštaju Kecmana: Peković, Mekejleb, Radmanović, Rimac…

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jun.2014, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde na oproštaju Kecmana: Peković, Mekejleb, Radmanović, Rimac…

Centar Minesote Nikola Peković i jedan od najboljih stranaca u istoriji Partizana Lester Bo Mekejleb učestvovaće na oproštaju legendarnog košarkaša crno–belih Dušana Kecmana.
(FOTO: V. Marković)
Utakmica će biti odigrana u nedelju u dvorani „Pionir“ pod nazivom „Kao tim pobeđujemo” i imaće humanitarni karakter jer će sva sredstva od prodatih ulaznica biti namenjena za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << obnavljanje i renoviranje obdaništa „Dečja radost” u Svilajncu koje je poplavljeno prošlog meseca.
Pored Pekovića i Mekejleba na meču će učestvovati Goran Ćakić, Novica Veličković, Vule Avdalović, Ognjen Aškrabić, Marko Kešelj, Uroš Tripković, Milenko Tepić, Dragan Milosavljević, Branko Sinđelić, Žarko Čabarkapa, Miroslav Berić, Petar Božić, Dragan Lukovski, Slaven Rimac, Krešimir Lončar, Slavko Vraneš, Milan Gurović, Vladimir Radmanović, Duško Savanović, Aleksandar Rašić, Vladimir Lučić, Luka Bogdanović, Dejan Milojević, Miroslav Raduljica, Nemanja Jaramaz, Bogdan Bogdanović i Nikša Prkačin.
Ekipe će sa klupe voditi Duško Vujošević, Miroslav Nikolić, Marina Maljković i Nataša Kovačaević.
Ovo je lep i emotivan momenat za mene. Teško je organizovati ovakav događaj, sve je bilo ubrzano, kako bih okupio igrače i podršku sa strane. Nadam se da će biti lep košarkaški ambijent i mala deca će moći da vide bivše i sadašnje idole. Zahvaljujem se igračima koji su se odazvali i mislim da će svi uživati – rekao je Kecman na konferenciji za medije u Kući košarke.
Potrpredsednik Košarkaškog saveza Srbije Dejan Tomašević naglasio je da će nedelja biti poseban dan za ovaj sport u Srbiji:
Zahvalio bih se Kecmanu što je skupio hrabrost da organizije ovakav događaj. Nadam se da će biti više ovakvih manifestacija, pozvao bih sve ljubitelje košarke i poštovaoce kako bi se na najbolji način oprostili od njegovog aktivnog igranja.
Kecman će ljubiteljima košarke, a posebno navijača Partizana ostati upamćen kao strelac čuvene „trojke” u Zagrebu protiv Cibone 2010. godine, kojom su crno–beli osvojili Jadransku ligu.
Utakmica u Pioniru počinje u 17 sati, a cena ulaznica je 300 dinara.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Poplave

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Peković i Mekejleb predvode zvezde na Kecmanovom oproštaju

Izvor: Blic, 26.Jun.2014

Centar Minesote Nikola Peković i jedan od najboljih stranaca u istoriji Partizana Lester Bo Mekejleb učestvovaće na oproštaju bivšeg košarkaša crno-belih Dušana Kecmana...Utakmica će biti odigrana u nedelju u dvorani Pionir pod nazivom "Kao tim pobeđujemo" i imaće humanitarni karakter jer...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.