Rukometaši Vojvodine bolji od Vardara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2021, 11:59

Rukometaši Vojvodine bolji od Vardara

Rukometaši Vojvodine lako su pobedili Vardar 33:24 u poslednjem meču grupne faze regionalne SEHA lige. Novosađane u osmini finala, naredne nedelje očekuje dvomeč sa slovačkim Tatranom iz Prešova.

Nakon trijumfa protiv ukrajinskog Motora iz Zaporožja, Vojvodina je pobedila još jednog učesnika Lige šampiona, Vardar.

Dvostruki evropski prvak u Novi Sad je stigao bez reprezentativaca Makedonije, Hrvatske, Crne Gore i Poljske, dok su domaći odigrali bez Jovice >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Nikolića i trenera Borisa Rojevića koji su sa reprezentacijom Srbije u Grčkoj.

Vojvodina je od sredine drugog poluvremena u potpunosti kontrolisala dešavanja na terenu, zaustavili su Ruse Kalaraša i Dibirova, a raspoloženi golman Luka Arsenić je odbranama u nizu, omogućavao saigračima brze golove u kontrama.

Zahvaljujući odličnoj igri Branka Tomića, „crveno-beli“ su stekli 6 golova prednosti do poluvremena, a u nastavku su brzo stigli i do +9. Period dobre igre Vardara, kada su prepolovili zaostatak Novosađana nije dugo trajao, pa je pobeda Vojvodine mogla biti i izražena i dvocifrenom razlikom, da Dibirov nije postigao gol u poslednjoj sekundi meča, za konačnih 33:24.

Upravo je Rus bio najefikasniji igrač utakmice sa 9 golova, dva manje kod Vojvodine postigao je Branko Tomić. Uz njega, najzaslužniji za drugi trijumf Novosađana bio je sjajni golman, Luka Arsenić.

Vojvodinu naredne nedelje očekuje dvomeč osmine finala SEHA lige u Slovačkoj, sa Tatranom iz Prešova, dok će Vardar u prvoj eliminacionoj fazi igrati sa našim drugim predstavnikom, Metaloplastikom.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srnić: Da osvojimo titulu već u četvrtak

Izvor: B92, 27.Apr.2021

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Inđiju u 33.kolu domaćeg prvenstva i već u četvrtak imaju priliku da i teoretski obezbede osvajanje šampionske titule...Krilo crveno-belih Slavoljub Srnić osvrnuo se na ubedljiv trijumf u prethodnom kolu, kao i predstojeći susret sa Vojvodinom..."Dobro smo...

Nastavak na B92...

Zvezda protiv Vojvodine za četvrtu vezanu titulu

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Apr.2021, 10:00

Fudbaleri Crvene zvezde imaće sutra priliku da obezbede četvrtu vezanu titulu šampiona Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.