Zvezda za titulu protiv TSC, Partizan opet na Banovom brdu

Izvor: B92, 22.Apr.2023, 11:21

Zvezda za titulu protiv TSC, Partizan opet na Banovom brdu

Fudbaleri Crvene zvezde će u prvom kolu plej-ofa Superlige Srbije dočekati ekipu TSC od 18 časova, kojima je potreban bod kako bi osvojili titulu prvaka Srbije.

Partizan će plej-of započeti na Banovom brdu, gde će pokušati da uhvati poslednji voz u borbi za drugo mesto koje donosi kvalifikacije za Ligu šampiona.

Ekipa Vojvodine će i Novom Sadu započeti takmičenje u plej-ofu gde će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << snage odmeriti sa Novim Pazarom.

U Kruševcu će Napredak igrati protiv Spartaka iz Subotice u borbi za opstanak, dok će Javor u Ivanjici igrati protiv Radnikom iz Surdulice.

Na otvaranju plej-ofa Voždovac je na svom terenu pobedio Radnički iz Kragujevca sa 2:1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili TSC i osvojili 34. šampionsku titulu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2023

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su 34. šampionsku titulu, šestu u nizu, pošto su danas u utakmici prvog kola plej-ofa savladali TSC 4:1 (1:1).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.