Zvezda se opet takmiči sa Liverpulom, Redsi vode, ali...

Izvor: Sportske.net, 02.Mar.2020, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda se opet takmiči sa Liverpulom, ''Redsi'' vode, ali...

Zanimljiv podatak objavljen je danas na Zvezdinom klupskom sajtu.

Videlo se i sinoć, na ''Marakani'' su veoma zadovoljni remijem bez golova sa Partizanom u 162. večitom derbiju, pre svega jer su zadržali velikih 11 bodova prednosti, ali i što su produžili niz nepobedivosti u prvenstvenim mečevima na našem najvećem stadionu.

Sinoćnjih 0:0 bio je 53. uzastopni prvenstveni Zvezdin meč na svom stadionu u kojem je ostala neporažena.

Za očekivati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je da se taj niz dodatno uveća u narednim mečevima, s obzirom da Partizan nije uspeo da ga prekine, ali na Zvezdinom klupskom sajtu je otkriven još zanimljiviji podatak.

Po nepobedivosti na svom terenu u prvenstvenim mečevima, Zvezda se takmiči sa liderom Premijer lige, Liverpulom, koga sada pokušava da (pre)stigne!

Liverpul trenutno ima 54 pobede u nizu na svom terenu.

''Crvena zvezda nije uspela da kruniše bolju igru u derbiju, ali je ostala u seriji od 53 prvenstvene utakmice na stadionu 'Rajko Mitić' sa pozitivnim rezultatom, što je drugi najduži niz u Evropi u ovom trenutku, odmah iza Liverpula koji je u nizu od 54 susreta na 'Enfildu' bez poraza'', navodi se na sajtu Crvene zvezde.

S obzirom da je Liverpul u poslednjih par mečeva pokazao da se nalazi u maloj krizi, možda uskoro dođe i do prekida njihovog niza, a Zvezda ''kao zapeta puška'' čeka priliku da to iskoristi.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.