Zvezda propustila priliku da prestigne Partizan

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Apr.2015, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda propustila priliku da prestigne Partizan

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su danas u gostima od Novog Pazara u 21. kolu i tako propustili priliku da prestignu lidera Partizan na tabeli Super lige.

Zvezda ima 45 bodova, dva manje od "večitog" rivala, koji će imati priliku da stekne pet bodova prednosti, pošto će u 18.00 dočekati Radnički 1923. Novi Pazar sada ima 33 boda i peti je na tabeli.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Pazar je poveo u utakmici igranoj pred praznim tribinama pogotkom Predraga Pavlovića u 14, ali je Miloš Cvetković izjednačio samo dva minuta kasnije.

Pobedu domaćinu doneo je Marko Jevtović iz penala, koji je arbitar Vlado Glođović dosudio nakon što je Darko Lazić igrao rukom.

Osim Zvezde, ostali favoriti bili su sigurni u 21. prvenstvenom kolu.

Čukarički je prekinuo seriju od tri uzastopna remija, pošto je na gostovanju u Pećincima posle preokreta savladao Donji Srem sa 2:1.

Trećeplasirani Čukarički je tako zadržap tri boda prednosti u odnosu na Vojvodinu, koja je ranije danas sa 1:0 pobedila Spartak u Subotici.

Donji Srem je poveo preko Darka Spalevića iz penala u sedmom minutu, a pobedu klubu sa Banovog brda doneli su Slavoljub Srnić u 18. i Nikola Stojiljković u 71.

Rad je nastavio sa odličnim rezultatima, zabeleživši petu pobedu u šest utakmica prolećnog dela. Banjički klub je na svom stadionu golom Uroša Nenadovića u 62. minutu savladao Radnički Niš.

Siguran je bio i OFK Beograd koji je lako sa 2:0 u gostima pobedio Voždovac, golovima Marka Jankovića u petom i Dejana Dražića u 58. minutu.

Rad je sedmi na tabeli sa 31 bodom, jednim manje od šestoplasiranog OFK-a. Radnički i Voždovac će nastaviti veliku borbu za opstanak, s ozbirom na to da niški klub ima 19 bodova i 14. je na tabeli, dok je Voždovac pretposlednji sa 18.

Jagodina je pogotkom Mileta Savkovića u gostima pobedila Napredak, dok je Mladost zabeležila važnu pobedu u borbi za opstanak, dobivši Borac u Čačku sa 1:0 golom Saše Jovanovića u finišu susreta.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Zvezda propustila priliku da prestigne Partizan na tabeli

Izvor: Beta, 04.Apr.2015

BEOGRAD, 4. aprila 2015. (Beta) - Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su u subotu u gostima od Novog Pazara u 21. kolu i tako propustili priliku da prestignu lidera Partizan na tabeli Super lige...Zvezda ima 45 bodova, dva manje od "večitog" rivala. Novi Pazar sada ima 33 boda i peti je na tabeli...Pazar...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.