Izvor: MozzartSport.com, 28.Apr.2021, 22:20

Zvezda prejaka za Partizan, korak je deli od polufinala

Peta uzastopna pobeda crveno-belih u derbijima

Razlika je u klasi između vaterpolo timova Crvene zvezde i Partizana ove sezone. Mladi sastav crno-belih ni kod kuće ne uspeva da prekine niz od sada već pet poraza od večitog rivala.

Zvezda je napravila veliki korak ka plasmanu u polufinale plej-ofa, pošto je u prvom meču doigravanja za titulu kao gost savladala Partizan na Banjici sa 12:6.

Kao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << što i sam rezultat govori, nije bilo nikakve neizvesnosti u večitom derbiju. Zvezda je već u prvoj četvrtini stekla tri gola prednosti, a do poluvremena je ta razlika duplo porasla. Partizan je tek u poslednjim sekundama druge četvrtine preko Mitrovića došao do prvog pogotka.

Crveno-beli su rutinski održavali razliku u nastavku, najbliže što je Partizan prišao je bilo 8:4, da bi Gavril Subotić sa dva gola ugasio sve nade domaćina da može da se vrati u utakmicu.

Zvezda će u revanšu u svom bazenu 5. maja imati meč loptu za polufinale.

PARTIZAN – CRVENA ZVEZDA 6:12

/0:3, 1:4, 2:1, 3:4/

Bazen: Banjica.

Sudije: Raković i Virijević.

Isključenja: Partizan 13, Crvena zvezda 13.

Peterci: Partizan 1 (1), Crvena zvezda 1 (1)

PARTIZAN: Bulajić, Čabrilo 3, Barać, Nešić, Gak, Jakšić, Vergara 2, Rikardo, Božović, Aksentijević, Andrin, Mitrović 1, Belopavlović, Bućan..

CRVENA ZVEZDA: Mišović, Tankosić 2, Kasum, Marković, Subotić 2, Milojević 1, Šulc 1, Basara 1, Rađen, Vukićević 3, Šimicu 1, Radović, Aleksić, Smiljević 1.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.