Zvezda povela protiv Partizana

Izvor: B92, 25.Apr.2015, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda povela protiv Partizana

Vaterpolisti Crvene zvezde pobedili su Partizan sa 9:4 i poveli sa 1-0 u polufinalnoj seriji plej-ofa Prve A lige.

U duelu za koji se spekulisalo da će biti otkazan zbog hladne vode u bazenu na Banjici, Zvezda je trijumf obezbedila boljom igrom u drugom poluvremenu i sjajnim odbranama Šefika.

Prve dve četvrtine prošle su u izjednačenoj borbi, da bi ‘crveno-beli’ potom zaigrali mnogo agresivnije, što im se i isplatilo.

Najbolji u trijumfu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Zvezde bio je Strahinja Rašović sa tri pogotka, dva je postigao Tomašević, a po jedan Viktor Rašović, Ranđelović, Rackov i Njegovan.

Kod Partizana, Stojanović je upisao dva gola, a Jakšić i Subotić su postigli preostala dva pogotka.

Crvena zvezda se tako sada nalazi na korak od plasmana u finale, za šta joj je potrebna još jedna pobeda. Serija se nastavlja u sredu na Tašmajdanu.

U drugom polufinalu, Radnički je u petak poveo u seriji protiv Vojvodine.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda razbila Partizan!

Izvor: Vesti-online.com, 25.Apr.2015

Vaterpolisti Crvene zvezde pobedili su na Banjici Partizan sa 9:4 (3:2, 3:1, 2:0, 1:1) i poveli sa 1:0 u polufinalnoj seriji plej-ofa Prve A lige...Crveno-beli su dominirali od finiša prve četvrtine i bez većih problema naneli ubedljiv poraz večitom rivalu. Najbolji u trijumfu Zvezde bio je Strahinja...

Nastavak na Vesti-online.com...

Vaterpolo: Zvezda povela protiv Partizana

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Apr.2015

Vaterpolisti Crvene zvezde pobijedili su Partizan sa 9:4 i poveli sa 1-0 u polufinalnoj seriji plej-ofa Prve A lige.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.