Zvezda opet nije pobedila Partizan, ali Borjan priča o dominaciji

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2020, 22:41

Zvezda opet nije pobedila Partizan, ali Borjan priča o dominaciji

Kaže da Partizan ''nije izašao iz šesnaesterca''...

Kapiten i golman fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan ocenio je da je njegova ekipa u večerašnjoj utakmici protiv Partizana pokazala dominaciju i da iz godine u godinu potvrdjuje kvalitet i na domaćoj i međunarodnoj sceni.

"Pričalo se mnogo o dominaciji u derbijima pre ove utakmice. Zvezda je i u ovoj utakmici pokazala dominaciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koju pokazuje već godinama u domaćem šampionatu.







Partizan nije izašao iz svog šesnaesterca, mi smo diktirali tempo utakmice.





Poklonili smo im gol, ali smo se brzo vratili i imali nekoliko izrazitih prilika - Gobeljić je pogodio stativu, Falćinelijeva prilika glavom i Nikolićeva posle kornera", rekao je Borjan.

Fudbaleri Zvezde i Partizana odigrali su večeras nerešeno 1:1 u utakmici 11. kola Super lige Srbije.

Borjan je rekao i da Zvezda "iz godine u godinu potvrđuje kvalitet".

"Mi smo kvalitet i dominaciju dokazali plasmanom u dve grupne faze Lige Evropa i Lige šampiona, a na ovom meču smo pokazali da možemo da se nadamo i četvrtoj uzastupnoj tituli šampiona Srbije i da je zaslužujemo. Kao kapiten ponosam sam na moje momke, kao i na moj klub koji je jednom pokorio Evropu i iz godine u godinu potvrđuje kvalitet", dodao je.

Borjan je rekao i da će Zvezda "uzvratiti dobro gostoprimstvo igračima i stručnom štabu večitog rivala u prolećnom delu šampionata", kao i u Ligi Evropa.

"A ukoliko budu želeli da pogledaju rezultate dominacije i Evropu, a bude dozvoljeno prisustvo publike u Ligi Evropa, ostavićemo im najbolja mesta", rekao je Borjan.

-
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.