Zvezda je dugo dominantna i bilo bi lepo da se titula vrati u Humsku

Izvor: B92, 07.Mar.2024, 16:59

"Zvezda je dugo dominantna i bilo bi lepo da se titula vrati u Humsku"

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana u subotu od 17 sati igraju 172. večiti derbi.

Crno-beli pred najveći meč srpskog fudbala imaju jedan bod više u odnosu na crveno-bele, a ekipa Igora Duljaja slavila je u poslednjem meču ove dve ekipe.

Svoja očekivanja pred derbi izneo je Stevan Jovetić, danas igrač Olimpijakosa, a nekada vedeta tima iz Humske.

"Saldanja mi se baš svideo, nadam se da je sanirao povredu. On je neko ko može da napravi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razliku. Natho, takođe. Poseduje ogromno iskustvo, smirenošću utiče na igrače i uvek može da podeli neki dobar pas. Partizan ima adute, a u derbiju, kao što svi znaju, favorita nema. Možda je i prednost što se igra na gostovanju, kad si domaćin, od tebe se uvek očekuje više, za nijansu je drugačije kad gostuješ. Naravno, nadam se pobedi Partizana. Zvezda je već duže vreme dominantna i bilo bi lepo kad bi se šampionski pehar vratio u Humsku. Neće biti lako ostvariti tako nešto, ali verujem da je moguće. Igor Duljaj je odlično namestio ekipu i želim mu svu sreću u derbiju", rekao je Jovetić za Sportski žurnal.

Jovetić je upitan i šta bi poručio igračima Partizana pred derbi.

"Ovo je utakmica koju ćete pamtiti celog života. Igrajte srcem, ali budite mirni u glavi. Navijači žive za ovo i možete mnogo radosti da doneste i sebi i njima. Ne sme da vas ponese atmosfera i nemojte raditi stvari koje se od vas ne očekuju. U derbiju je najvažnije ostati miran, mentalni pristup je ključan", rekao je Jovetić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spektakl u derbiju – Zvezda i Partizan pred punom "Marakanom"

Izvor: B92, 07.Mar.2024

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana 172. večiti derbi igraće pred punim tribinama stadiona "Rajko Mitić"...Večiti derbi igra se u 24. kolu Superlige Srbije u subotu od 17 sati, a crveno-beli imaju jedan bod manje u odnosu na vodeći Partizan..."FK Crvena zvezda obaveštava javnost da je stadion "Rajko...

Nastavak na B92...

"Oni prave razliku!" Stevan Jovetić priziva reprizu derbija iz Humske, prisetio se i svojih golova protiv Zvezde /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 07.Mar.2024

Nekadašnji napadač Partizana Stevan Jovetić izneo je svoja očekivanja pred 172. "večiti derbi", izrazivši nadu da će crno-beli na stadionu "Rajko Mitić" ostvariti povoljan rezultat.

Nastavak na Sportal.rs...

"Mu*a su bitnija od para!" Božinov za Sportal najavljuje pobedu Partizana u derbiju: Duljaj je lud, ušao im u glavu

Izvor: Sportal.rs, 08.Mar.2024, 14:14

Iskustvo stečeno u četiri Večita derbija ne ostavlja mu dilemu - to su najvrelije utakmice u kojima je igrao. A igrao je mnoge, u znatno jačim klubovima i ligama.. Zato u razgovoru za Sportal jasno poručuje: takvi mečevi se ne igraju, takvi mečevi se pobeđuju! Veruje da će upravo to učiniti...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.