Zvezda i Partizan ujedinjeni pred derbi

Izvor: B92, 07.Mar.2024, 15:17

Zvezda i Partizan ujedinjeni pred derbi

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe održala je šesto donatorsko veče u Beogradu.

Centralno dešavanje bila je humanitarna aukcija na kojoj su, između ostalog, licitirani dresovi FK Crvena zvezda i FK Partizan sa potpisima svih igrača, kao i dres sa potpisom Kristijana Ronalda.

Tako su se "večiti rivali" ujedinili pred 172. derbi, koji se igra u subotu od 17 sati na stadionu "Rajko Mitić".

Cilj večeri bio je prikupljanje donacija za pomoć sedmočlanoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << porodici Obradović iz sela Gradac kod Sjenice.

"Zahvaljujući donacijama pre i tokom donatorske večeri prikupljeno je više od 60.000 evra. Očekuje se određeni broj uplata i nakon donatorske večeri pa će konačan iznos biti objavljen na sajtu Organizacije u narednim danima", navodi se u saopštenju organizacije Srbi za Srbe.

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe najavila je da će donatorske večeri tokom 2024. godine održati i u Čačku, Novom Sadu, Trebinju, Bijeljini i po prvi put u dijaspori i to u Berlinu i Čikagu.

U Berlinu će donatorsko veče biti održano 18. maja, dok će u Čačku biti održano 25. juna.

Humanitarna ogranizacija Srbi za Srbe već 19 godina pruža pomoć socijalno ugroženim porodicama sa više dece širom Balkana.

Organizacija je nastala kao ideja srpskog naroda u rasejanju da se okupi oko borbe protiv bele kuge i siromaštva sa ciljem da neprekidno pruža pomoć ugroženim porodicama, svesni da svakom ko ne živi u materijalnom bogatstvu i mala pomoć znači puno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.