Zvezda i Partizan se oprostili od velikana narodne muzike (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 17.Feb.2019, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda i Partizan se oprostili od velikana narodne muzike (FOTO)

Ceo region potresla je vest da je život izgubio jedan od najboljih pevača narodne muzike, ako ne i najbolji, Šaban Šaulić.

Legenda narodne muzike doživela je saobraćajnu nesreću u Nemačkoj, u kojoj je samo on poginuo. Mnogobrojne kolege opraštaju se od velikana narodne pesme, a među njima našla su se i dva najveća fudbalska kluba u Srbiji - Crvena zvezda i Partizan.

Počivaj u miru, legendo! >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << #fkcz #crvenazvezdafk #czv #zvezda

Објава коју дели FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) дана 17. Феб 2019. у 5:03 PST

Podsetimo, trener kluba iz Humske Zoran Mirković zet je tragično nastradalog pevača, pošto je oženjen starijom ćerkom Sanelom.

FK Partizan izražava iskreno saučeće porodici Šaulić povodom iznenadne smrti kralja narodne muzike Šabana Šaulića koji je jutros poginuo u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Neka mu je večna slava!

Објава коју дели FK Partizan (@partizanbelgrade) дана 17. Феб 2019. у 4:07 PST
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.