Zvezda GRMI posle dešavanja u Čačku i postavlja pitanje Kokezi!

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2017, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda GRMI posle dešavanja u Čačku i postavlja pitanje Kokezi!

Nepun sat posle završetka uzbudljive utakmice između Borca i Partizana, oglasili su se iz - Crvene zvezde.

Podsetimo, Partizan je meč u Čačku dobio sa 2:1, golom Zorana Tošića iz slobodnog udarca u sedmom minutu sudijske nadoknade.

Prethodno je crno-belima dosuđen i penal u 88. minutu, koji Tošić nije uspeo da realizuje.

Sve to su pomno pratili iz Crvene zvezde i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << po okončanju utakmice oglasili su se saopštenjem koje je prosleđeno medijima i koje prenosimo u celini.

''Sramna sprega FSS i FK Partizan se nastavlja. Sudijska bruka koja se desila večeras u Čačku samo je nastavak scenarija i režije iz prošle sezone kada je Crvenoj Zvezdi koja je čitavu sezonu bila prva na tabeli sa šest bodova prednosti, titula oteta u finišu prvenstva.







Ćutali smo i trpeli evo 15 utakmica ove sezone, ali na ćutanje nemamo više pravo zbog armije Zvezdinih navijača, zbog slavne istorije našeg kluba i velike budućnosti koju planiramo.







Neka svima bude jasno da imamo dva protivnika u borbi za titulu: Partizan i FSS i da će sve učiniti da nas zaustave. Zato pozivamo Zvezdaše da sada budu uz klub svom snagom jer se moramo sačuvati od ove podmukle kampanje da se Zvezda sruši.







Pljačka u režiji FSS se nastavlja i ove sezone, iz utakmice u utakmicu FK Partizan ima sudijsku pomoć i vetar u leđa. Sve je isto kao u vreme bivšeg predsednika  FSS. U stvari sada je još gore, sadašnji predsednik FSS direktno i delegira i ocenjuje sudije Superlige, a to što se on krije iza raznih komisija ne može nikoga da prevari.







Postavljamo otvoreno pitanje predsedniku FSS: da li je njegovo naređenje i ove sezone da FK Partizan mora biti šampion. Da li njemu uspešna Crvena zvezda toliko smeta da on ne dozvoljava Crvenoj zvezdi da bude šampion?''





-
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saopštenje Zvezde zbog meča u Čačku: Sramna sprega Partizana i FSS!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Okt.2017

Klub sa Marakane se oglasio povodom pobede večitog rivala..Pobeda Partizana u Čačku golom Zorana Tošića iz slobodnog udarca u 97. minutu je izazvala gnev na Marakani!..Nedugo posle završetka meča Borac - Partizan, Crvena zvezda se oglasila zvaničnim saopštenjem i uprla prstom u Fudbalski savez...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.