ZVEZDU JE VEĆ NADIGRAO: Serelis se nada skalpu u Beogradu - Partizanu treba pobeda, moramo da budemo konkurentni

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023, 18:06

ZVEZDU JE VEĆ NADIGRAO: Serelis se nada skalpu u Beogradu - "Partizanu treba pobeda, moramo da budemo konkurentni"

Ne dolazi sa belom zastavom.

Trener grčkog Panatinaikosa Hristos Serelis očekuje reakciju svojih igrača na meču sa Partizanom u Štark areni.

Pao je izgubio sve šanse za plasman u top 8, ali se Serelis nada da mogu da savladaju i drugog srpskog predstavnika posle trijumfa nad Crvenom zvezdom od pre mesec dana.

- Ovo je veoma loša sezona za Panatinaikos. Ne smemo da budemo ravnodušni, već moramo da budemo konkurentni. U Beogradu igramo poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meč u Evroligi i moramo da se spremimo za težak meč, pošto je Partizanu potrebna pobeda. Dobro smo radili ova tri dana posle meča sa Peristerijem, a meč u Beogradu će nam pomoći da spremni uđemo u plej-of grčkog prvenstva - rekao je Serelis za zvanični sajt kluba.

Košarkaš Zelenih Mateuš Ponitka istakao je da motivacije neće izostati uprkos meču bez rezultaskog značaja za njegovu ekipu.

- Tužni smo, jer niko od nas nije očekivao ovako lošu sezonu. Imamo još jednu utakmicu i nadam se da možemo da pokažemo da smo zaslužili više. Borićemo se i nadam se da možemo da iznenadimo Partizan. Idemo u Beograd, koji je ‘vruć’ teren za timove u Evroligi, pošto će na tribinama biti više od 20.000 navijača. Ne znam šta može više od toga da me motiviše. U takvom ambijentu, bićemo silno motivisani da se takmičimo sa Partizanom - rekao je košarkaš Panatinaikosa Mateuš Ponitka.

Duel Partizana i Panatinaikosa se igra u petak od 20:30.

BONUS GALERIJA

 Pogledajte kako izgleda poznata navijačica Milana Klaudija Romani
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.