ZVEZDA PRIMI GOL, JA SKOČIO, A ĆALE MI UDARI ŠAMAR...: Srpski košarkaš novom izjavom podigao buru (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 19:11

"ZVEZDA PRIMI GOL, JA SKOČIO, A ĆALE MI UDARI ŠAMAR...": Srpski košarkaš novom izjavom podigao buru (VIDEO)

Još jednom je zaintrigirao javnost.

Bivši srpski košarkaš Nikola Otašević bio je gost podkasta "Jao Mile" gde je otkrio brojne anegdote.

Otašević je veliki navijač Partizana, a otkrio je jednu situaciju iz svog porodičnog doma.

- Kod nas u kući, svi su partizanovci. Ja nemam šta da krijem, ali volim što je tako. Kad mi kažu, protiv stranih klubova navijam za Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << , a kad igra... daj hajde majstore. To ne postoji! Kod pravog navijača to ne postoji. Igraju Zvezda-Kolo Kolo, ja napravio zastavu Kolo Kolo, ćale se probudio u noć gleda me dal sam normalan!?  - rekao je Otašević, pa nastavio.

- Igraju Zvezda-Keln, 90' godina. Daje Keln gol, tu nam bio pokojni stric, navija za Zvezdu, puna kuća, ja skočio. Ćale mi udari šamar, al mi nije udario šamar ne zato što mu nije milo kad je Zvezda primila gol, nego navijaš pred stričevima protiv Zvezde, oni svi navijaju za Zvezdu, ali ja ne žalim, navijao sam uvek protiv Zvezde. 

@jaomile_podcast је поделио/ла објаву

Otašević je i ranije izjavama znao da uzburka javnost, a i ovoga puta nije razočarao...

On je u karijeri nastupao za brojne klubove, a najveći trag je ostavio u podgoričkoj Budućnosti za koju je nastupao od 2007. do 2011. godine.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.