ZVEZDA PRIHVATILA TERMINE, A PARTIZAN NE: Evo šta kaže Pravilnik ABA lige

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2023, 09:06

ZVEZDA PRIHVATILA TERMINE, A PARTIZAN NE: Evo šta kaže Pravilnik ABA lige

Još uvek vlada nedoumica.

Za razliku od Crvene zvezde, KK Partizan se nije usaglasio sa rešenjem ABA lige u vezi termina odigravanja finala, a evo šta kaže pravilnik regionalnog takmičenja.

U članu 11 – 1.1 navodi se:

- Utakmice ABA lige igraju se prema utvrđenom rasporedu i Kalendaru takmičenja, s tim, da Sportski direktor ABA lige j.t.d može da odredi i drugi termin igranja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << utakmica, ako je to u interesu lige

To znači da će konačnu odluku isključivo imati direktor regionalnog takmičenja Milija Vojinović, a kako "Sportklub" ekskluzivno saznaje on će ostati pri 13. junu kao novom terminu početka finalne serije.

Da podsetimo, početak finalne serije je prvobitno trebalo da počne 12. juna, ali je ipak odlučeno da bude dan kasnije, a da utakmica finala KLS-a između Crvene zvezde i FMP-a počne devetog juna.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.