Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 16:02

ZVEZDA OBJAVILA CENE KARATA: Na VEČITI DERBI za 1000 dinara!

Treća utakmica plej-of serije biće na programu u nedelju.

Crvena zvezda obavestila je svoje navijače da prodaja karata za treću utakmicu finalne serije ABA lige protiv Partizana koja se igra u nedelju počinje u petak u 10 časova.

Treća utakmica serije na programu je u nedelju od 20.30 časova u hali "Aleksandar Nikolić", a domaćin utakmice je Crvena zvezda.

Karte za nedeljnu utakmicu mogu da se kupe uz sezonsku kartu tako što vlasnik jedne sezonske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << karte može kupiti maksimalno dve dnevne karte.

Karte će se prodavati isključivo na blagajni hale "Aleksandar Nikolić" i to u petak od 10 do 18 časova, u subotu u istom terminu i ukoliko ostane karata u slobodnoj prodaji i na dan utakmice od 12 časova pa do početka meča u 20.30.

Cene karata kreću se od 1000 dinara.

Partizan je kao domaćin u prvom meču poveo sa 1:0 u finalnoj seriji, dok će i večeras biti domaćin od 20 časova.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.