ZVEZDA NIJE POBEDILA PARTIZAN, ALI... Endiaje uveren - Bolji smo od njih (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 23:25

ZVEZDA NIJE POBEDILA PARTIZAN, ALI... Endiaje uveren - "Bolji smo od njih" (VIDEO)

Oglasio se posle derbija.

Fudbaler Crvene zvezde Šerif Endiaje bio je optimističan posle remija (2:2) sa Partizanom u 24. kolu Mozzart bet Superlige.

- Očekivali smo tešku i zahtevnu utakmicu, ali smo želeli da osvojimo tri boda. Sreća nije bila na našoj strani, ali smo osvojili bod i nastavljamo borbu za titulu. Mnogo smo mašili, oni su se branili, i bilo je teško probiti to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao je Senegalac.

Centarfor je bio strelac drugog gola za svoj tim.

- Meni kao napadaču, promašene šanse najteže padaju. Ipak, sada sam opušteniji, zbog sebe i ekipe, jer sam svestan da trener Milojević veruje u mene. Želim da nastavim da postižem golove - dodao je Endiaje.

Crvena zvezda u dva meča protiv Partizana nije uspela da dođe do pobede, ali to ne smeta Senegalcu da izjavi sledeće:

- Osećam se bolje, jer nismo izgubili. Dosta sam mašio tokom jeseni i razmišljao sam da je to ‘sve ili ništa‘. Posle ove utakmice nemam dilemu, bolji smo od Partizana - zaključio je Endiaje.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.