Izvor: HotSport.rs, 12.Mar.2024, 13:11

ZVEZDA JE MNOGO JAKA, A MI SMO USPELI NEKAKO DA IGRAMO SA NJIMA: Duljaj malo o narednom rivalu, ali i o derbiju! (VIDEO)

Šef struke lidera šampionata Srbije imao reč. Partizan u sredu dočekuje na svom terenu Napredak u meču nakon kog crno-beli i dalje žele da nekako zadrže prvo mesto u srpskom šampionatu.    U susret utakmici, govorio je šef struke kluba iz Humske, Igor Duljaj. – Znate kako, sve je legitimno. Da se neko valja, ne valja. ... Read more
The post ZVEZDA JE MNOGO JAKA, A MI SMO USPELI NEKAKO DA IGRAMO SA NJIMA: Duljaj malo o narednom rivalu, ali i o derbiju! (VIDEO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U EVROPI NIKO NIJE KAO DELIJE: Crveno-beli u ponoć okupirali stadion rivala i upalili ga bakljama! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 12.Mar.2024

Za koga navija Niš?! U sredu od 19.00 časova na Čairu očekuje nas duel između Crvene zvezde i Radničkog iz Niša. Ipak, navijačku uvertiru imali su najvatrenije pristalice beogradskog kluba, koje su upale na stadion sutrašnjeg rivala. Došlo je do paljenja baklji koje su obasjale ceo stadion,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.