ZVEZDA ILI PARTIZAN: Evo kome je najbliži Lorenco Braun

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2022, 17:05

ZVEZDA ILI PARTIZAN: Evo kome je najbliži Lorenco Braun

Iskusni plejmejker želja beogradskih rivala.

Lorenco Braun je vrlo tražen posle odlaska iz Uniksa. Američki plejmejker sa pasošem Španije pažljivo merka ponude, a nalazi se i na meti srpskih evroligaša Crvene zvezde i Partizana.

Ako bi izabrao Crvenu zvezdu Braun bi se vratio u klub čiji dres je sa uspehom nosio u sezoni 2019/2020, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je prekinuta zbog pandemije korona virusa.

Sa druge strane, ukoliko bi iprešao u Partizan ponovo bi sarađivao sa Kevin Panterom koji mu je bio saigrač u crveno-belom, dok bi ga trenirao najtrofejniji trener Evrope Željko Obradović.

Selon @Levent_yavuzz , le Maccabi serait sur le point d’engager Lorenzo Brown ! Affaire à suivre …

#EuroLeague #Transfers pic.twitter.com/0VW7b6BLgl

— EuroLeague France (@EuroLeagueFr) June 24, 2022

Međutim, Braun ima i druge opcije za nastavak karijere. Pored beogradskih rivala Makabi želi pleja koji je, prema poslednjm infoirmacija, vrlo blizu prelaska u klub iz Tel Aviva.

Braun bi u Makabiju zamenio Skotija Vilbekina, najboljeg igrača “Ponosa Izraela” koji bi mogao da pređe u Fenerbahče.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Šta poručuje Malkolm Dilejni?; "Ne započinjite glasine" FOTO

Izvor: B92, 24.Jun.2022

Malkolm Dilejni, američki košarkaš, ima interesantne objave na društvenim mrežama ovih dana...Malkolm Dilejni je iskusni američki plejmejker koji je maltene čitavu karijeru proveo u Evropi igrajući za Šalon, Budiveljnik, Bajern, Lokomotivu, Barselonu i Olimpiju Milano...Izlet u NBA ligu imao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.