ZAMKA ZA VEČITOG RIVALA: EVO s kojim snagama Stanojević kreće u derbi

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2021, 21:22

ZAMKA ZA VEČITOG RIVALA: EVO s kojim snagama Stanojević kreće u derbi

Mogući sastav Partizana.

U nedelju nas očekuje 165. večiti derbi. Utakmica se igra na stadionu Partizana od 18 časova.

A kao i pred svaki derbi sve ljubitelje fudbala interesuje u kom sastavu će izaći jedni i drugi. Pa tako ima i dosta nagađanja. Trener Partizana Aleksandar Stanojević retko kada menja početni sastav. Jedini mali „crv sumnje“ Stanojević je ubacio na konferenciji za medije izjavom da nije siguran da će Lazar Marković početi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meč na uobičajenom mestu na desnom boku.

Na golu bi trebalo da bude Popović. Na desnom boku očekuje se Aleksandar Miljković. Jeste Marko Živković odradio jako dobar posao u prethodnim utakmicama, istakao se asistencijama, ali je poznato da Stanojević ima veliko poverenje u iskusnijeg desnog beka, pogotovo u njegovu igru u defanzivi. Miljković je već derbi veteran, trener Partizana tačno zna šta od njega može da očekuje.

Što se tiče štoperskih pozicija, tu su ustaljeni Igor Vujačić i Siniša Saničanin.

Zdjelar i Jojić bi trebalo da čine par na sredini terena. Ispred njih dvojice se očekuju Natho, Marković i novajlija Menig koji je u meču protiv Anortozisa postigao prvenac u dresu crno-belih.

A, u špicu, zna se – Rikardo Gomeš. Jeste dobio udarac na Kipru, ali očekuje se da najbolji strelac Partizana stegne zube bar za ovaj meč, važniji od mnogih drugih. Crno-beli sa Gomešom i bez njega nisu isti tim, takav učinak od 13 golova na 14 utakmica malo ko bi mogao da ponovi. Uz to, Rikardo je četiri puta u karijeri igrao protiv Zvezde i postigao dva gola. U kakvoj je formi, odbrani crveno-belih nimalo neće biti lako da ga na tom skoru zaustave.

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević ponovo neće računati na trio koji nije putovao ni na Kipar pre nekoliko dana, a to su Sejduba Suma kao i povratnici u crno-bele redove - Nemanja Miletić i Danilo Pantić.

Partizan bi u nedelju trebalo da izgleda ovako.

Popović – Miljković, Vujačić, Saničanin, Urošević – Zdjelar, Jojić – Marković, Natho, Jović – Rikardo.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Triniti, fudbalerka i ćerka Denisa Rodmana
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.