Vučić čestitao fudbalerima: Uspeh Zvezde i Partizana je sjajna stvar za naš sport i Srbiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2017, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić čestitao fudbalerima: Uspeh Zvezde i Partizana je sjajna stvar za naš sport i Srbiju!

Crvena Zvezda i Partizan ušli u grupnu fazu Lige Evrope

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je fudbalerima i rukovodstvu Crvene Zvezde i Partizana ulazak u grupnu fazu Lige Evrope i istakao da su bili sjajni i jedni i drugi i da takođe sjajna stvar i za naš sport i za zemlju.

Vučić je novinarima u Osečini rekao da to znači pored ostalog i priliv desetina miliona evra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u zemlju, odnosno novca koji može da se ulaže - da se radi, napreduje.

On je dodao da treba raditi i da se razmišlja i o drugim klubovima, mestima...Vojvodini, Radničkom iz Niša... manjim sportovima.

Predsednik je međutim jos jednom izneo svoj stav da je za velike uspehe potrebna privatizacija i naveo primer skopskog Vardara koji je postigao uspehe zahvaljući Samsonitu. Ali dodao je i da Samsonit odlazi iz tog kluba i da će se videti za dve godine da li će uspeha biti.

Sve je u privatnom sektoru bez obzira da li se to nekom sviđalo ili ne, rekao je Vučić i dodao da se tu postižu najbolji režultati.

Upitan za decu iz Hrvatske, Rijeke, Kostajnice i Zadarskog zaleđa, polaznike letnje škole "Sveti Sava", koji su mu juče bili gosti u kabinetu i koji su išli na utakmicu Crvene Zvezde prersdnik Srbije je rekao da se čuo sa njihovim vaspitačima i da su se deca odlično provela.

- Klinci su se divno proveli, pozdravilo ih je 55.000 ljudi i bili su mnogo srećni - premeo je mališana Vučić.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.