Vermezović: Samo pobeda

Izvor: Kurir, 06.Okt.2012, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vermezović: Samo pobeda

Želimo da ostanemo u vrhu tabele i da sa tom minimalnom prednošću Zvezde dočekamo derbi i u direktnom duelu vidimo ko je bolji, rekao je trener Partizana

Partizan u utakmici osmog kola fudbalske Jelen Superlige dočekuje ivanjički Javor na svom stadionu, a trener Vladimir Vermezović kaže da je njegov tim spreman za meč.

"Vrlo važna utakmica za nas pošto dolazi uoči dvonedeljne pauze. Svakako je Javor nezgodan protivnik, pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << par dana su izgubili od Crvene zvezde i videćemo sa kakvom će psihologijom ući u utakmicu sa nama", rekao je trener Partizana.

Vermezović je istakao da nema povređenih igrača i da želi da derbi dočeka u vrhu tabele.

"Mi smo spremni za ovu utakmicu, nemamo povređenih igrača posle evropske utakmice i siguran sam da će se igrači vrlo brzo prebaciti na domaći kolosek jer nemaju nijednog razloga da budu nezadovoljni. Odigrali smo dobru utakmicu u Kazanju, stekli neophodno iskustvo i nadam se da sa takvom psihologijom ulazimo u utakmicu sa Javorom. Želimo da ostanemo u vrhu tabele i da sa tom minimalnom prednošću Zvezde dočekamo derbi i u direktnom duelu vidimo ko je bolji."

Fudbalski klub Partizan će prihod od prodatih ulaznica za meč sa Javorom uplatiti kao pomoć narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.