Veliko interesovanje za večiti derbi – u prodaju se pušta poslednji kontigent

Izvor: B92, 07.Mar.2024, 00:41

Veliko interesovanje za "večiti" derbi – u prodaju se pušta poslednji kontigent

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će u prodaju pustiti poslednji kontingent od 1.000 ulaznica za severnu tribinu za predstojeći meč sa Partizanom.

U saopštenju se navodi da će ulaznice za severnu tribinu za 172. "večiti derbi" moći da se kupe sutra od 10 do 18 časova isključivo na blagajnama stadiona "Rajko Mitić".

"Veliko interesovanje vlada za predstojeću utakmicu 24. kola >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Superlige Srbije, te napominjemo da će u četvrtak u prodaju biti pušten poslednji kontingent ulaznica za severnu tribinu i da naknadne prodaje neće biti. Cena karte za severnu tribinu iznosi 600 dinara", navodi se u saopštenju na sajtu Crvene zvezde.

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigraće u subotu od 17 časova na stadionu "Rajko Mitić" utakmicu 24. kola SLS.

Partizan je prvi na tabeli SLS sa 59 bodova, dok je Crvena zvezda druga sa 58.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.