Večito pozorište

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Apr.2012, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večito pozorište

Večiti derbi – stara priča. Ne baš tako davno, sat vremena pre sudara najvećih srpskih rivala, nije bilo moguće pronaći parking mesto ni blizu Pionira. A pola sata pred podbacivanje lopte mesta je bilo na pretek. Kola je bilo moguće ostaviti gotovo na samom ulazu.
Oko dvorane gotovo sve prazno, bez one čuvene vreve, guće i tenzije. Kao da se radi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << o prijateljskom meču. Samo na osnovu pojačanih policijskih snaga bilo je moguće zaključiti da se radi o utakmici visokog rizika za koju nije bilo moguće kupiti ulaznice. Nedelja kasno veče, napolju svega sedam stepeni i ledeni vetar, razlozi su zbog kojih su i mnogi vlasnici godišnjih ulaznica odlučili da meč prate na TV ekranima i tako još više doprineli lošoj slici.
Ni u Pioniru ništa nije bilo bolje. Kada su ekipe istrčale na teren, dočekalo ih je oko hiljadu gledalaca. Posle zvižduka za crveno-bele i povika – šampioni, šampioni, čisto da se zna ko je domaćin, većina je prstom pokazivala u pravcu Omara Tomasa. Amerikanac crveno-belih koji je u sredu na četvrtak veče dobio i flašu u glavu u noćnom klubu pojavio se sa novim imidžom – ošišan do glave. Na strani gde su smešteni navijači Crvene zvezde bilo je 12 gledalaca!
A, onda je atmosfera opet zamrla. Kao u pozorištu svi su mirno sedeli i čekali podbacivanje lopte. Do tada se broj gledalaca znatno povećao, ali i dalje je to bilo daleko ispod željenog. Spektakl, kako se izgleda još samo zove na papiru, mogao je da počne.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.