Večiti derbi u polufinalu!

Izvor: MVP.rs, 22.Mar.2015, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večiti derbi u polufinalu!

Poraz Partizana u Crnoj Gori i pobeda Cedevite u Mađarskoj za kraj ligaškog dela ABA lige.

Dogodilo se ono čega se većina ljubitelja košarke pribojavala. Crvena zvezda Telekom i Partizan NIS će se sastati u polufinalu plej ofa ABA lige, što znači da je Srbija ostala bez šanse >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << da dogodineu Evroligi ponovo ima dva predstavnika. Do ovakvog raspleta je došlo nakon pobede Cedevite u Mađarskoj nad Solnokijem Olaj rezultatom 74:67 i trijumfa Budućnosti VOLI nad crno-belima sa 85:79 u veoma uzbudljivom meču.

Uskoro opširnije...

(foto: KK Budućnost VOLI)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Košarka,   Zvezda - Partizan,   Telekom Srbija

Nastavak na MVP.rs...






Povezane vesti

Jovović: Vujošević je veliko trenersko ime svetske košarke

Izvor: Sportal.rs, 22.Mar.2015

Košarkaši Partizana NIS pretrpeli su poraz u utakmici poslednjeg, 26. kola od Budućnosti VOLI - 85:79, iako su bili na nadomak trijumfa u dvorani "Morača", pred 5.100 navijača...Crno-beli su tako ispustili drugo mesto na tabeli Regionalnog takmičenja, koje u plej-ofu ABA lige donosi prednost domaćeg...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.