Večiti derbi u finalu Kupa Koraća u Nišu - Partizan drugi finalista

Izvor: JužneVesti.com, 17.Feb.2024, 00:51

"Večiti derbi" u finalu Kupa Koraća u Nišu - Partizan drugi finalista

U drugom polufinalu ovogodišnjeg Kupa Radivoja Koraća koji se igra u Nišu košarkaši Partizana pobedili su novosadsku Vojvodinu rezultatom 80:67. Crno-beli će za trofej "Žućkove levice" igrati protiv Crvene zvezde u subotu, 17. februara.

Na početku meča bilo je izjednačno, ali je Partizan uspeo da dobije prvu četvrtinu (24:22). Izjednačeno je bilo i na početku >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << druge deonice, a u 14. minutu bilo je 29:29. Na poluvremenu je vodio Partizan sa 43:36.

Nisu se predavali Novosađani, ali su crno-beli uspeli da naprave dvocifrenu razliku (60:50) na kraju treće deonice. U 34. minutu bilo je 66:63 za Beograđane, a Novosađani su zbog protesta dobili tehničku grešku pa je Partizan uvećao prednost (70:63).

Košarkaši beogradskog tima polako su uvećavali prednost i na kraju pobedili sa 80:67.

Partizan će se boriti u finalu protiv Crvene zvezde, a ta utakmica je na programu u subotu, 17. februara od 21 sat u hali "Čair".

Vojvodina: Kaninghem 17, Banjac 4, Nedeljković 1, Ljubičić 3, Rakićević 9, Zagrađanin, Bumbić, Savić 4, Nikolić 10, Ašćerić 10, Džonson 3, Vučetić 6.

Partizan: Vukčević 2, Ledej 13, Avramović 2, Koprivica 4, Panter 7, Jaramaz 6, Naneli 15, Trifunović 8, Anđušić, Doužer 8, Kaminski 15.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Partizan,   Zvezda - Partizan

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kad je i 41 poen jednog igrača malo za trofej: Sva finala Zvezde i Partizana u košarkaškom Kupu i svi megdani za pehar u „Čairu“

Izvor: Danas, 17.Feb.2024

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana odlučivaće u subotu (21 čas) među sobom o pobedniku domaćeg košarkaškog kupa 11. put, a osmi put u niškoj dvorani "Čair".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.