Večiti derbi na O2 TV!

Izvor: B92, 01.Mar.2019, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večiti derbi na O2 TV!

Shodno najavama da će program O2 televizije biti obogaćen najboljim sportskim sadržajem, najavljujemo super sportski vikend.

Direktan prenos fudbalskog večitog derbija Zvezda – Partizan u 24. kolu Superlige Srbije – subota od 18h.

Na prvi pogled na tabelu, Zvezda i Partizan su trenutno daleko, crveno-beli sigurno prvi, crno-beli tek treći.

Ali, ko iole zna istoriju večitih derbija, zna da je to manje važno, i jedni i drugi ne igraju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << samo za tri boda, za bolji plasman i titulu, potezi i golovi sa derbija i rezultati često se pamte duže nego titule.

Milojevićev tim deluje moćno i ubedljivo, Marin, Ben, Boaći znaju kako se igraju derbiji i žele da potvrde da se najbolji fudbal igra u Ljutice Bogdana.

Mirkovićeva ekipa traži priliku da pokaže da nije slabija, Stojkovićevo iskustvo, Rikardov osećaj za gol i veliki motiv stižu iz Humske.

Pedeset hiljada ljudi na stadionu Rajko Mitić i milioni gledalaca imaće priiku da vide prvi ovogodišnji fudbalski večiti derbi.

Gledaoci O2 televizije od 17 časova mogu da prate uvod u utakmicu, emisiju "Studio večiti derbi" koju će voditi Miloš Šaranović i Miljan Milićević, a zatim i direktan prenos utakmice sa stadiona "Rajko Mitić" na istom kanalu od 18 časova.

Reporteri O2 televizije izveštavaće direktno sa stadiona i prenositi atmosferu pre samog događaja, a voditelji će sa svojim gostima u studiju razgovarati o ovom najuzbudljivijem sportskom dešavanju u Srbiji.

Na O2 televiziji očekuje nas još mnogo sportskih iznenađenja – ne samo iz Srbije i regiona, već i iz Evrope i sveta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.