Valteru Zengi nedostaje srpski večiti derbi, ovom objavom oduševio delije! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2019, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valteru Zengi nedostaje srpski ''večiti derbi'', ovom objavom oduševio ''delije''! (video)

Prošlo je 13 godina otkad je otišao iz Zvezde, ali emocije očigledno nisu nestale...

Itallijanski trener Valter Zenga evocirao je uspomene na srpski ''večiti'' derbi.

On je na Instagramu objavio snimak pogotka Marka Perovića iz 125. večitog derbija, kada je Zvezda savladala Partizan sa 2:0.

Sve je propratio komentarom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ''divna uspomena'', a kada već pominjemo tu utakmicu, podsećamo da je osim Perovića, gol za Zvezdu tada postigao i Aleksandar Luković iz jedanaesterca.

Zenga je ekipu Crvene zvezde vodio u sezoni 2005/06 i sa crveno-belima tada ossvojio duplu krunu. Od tada nije osvajao trofeje u trenerskoj karijeri, pa i ne čudi što se boravka u Zvezdi veoma rado seća.

Najnoviji angažman imao je u Veneciji, gde je smenjen u martu, pre toga je vodio i Krotone, Vulverhempton, Al Šab, Sampdoriju, Al Džaziru, Al Nasr, Palermo, Kataniju, Dinamo Bukurešt...

-

View this post on Instagram

Great memory .. @crvenazvezdafk derby 2-0 #marakana #belgrade #derby @perke84 #zvedva #crvenazvezda #crvenazvezdafk @delije_sever1989_

A post shared by Walter Zenga (@walterzenga_official) on Oct 15, 2019 at 10:34am PDT
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.