VUČIĆ: Zvezda je lider u regionu, verujem da će Partizan da se digne

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2023, 10:57

VUČIĆ: Zvezda je lider u regionu, verujem da će Partizan da se digne

Predsednik Srbije pričao o fudbalskim temama.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je gostujući na TV Prva da Hrvati imaju bolji reprezentativni fudbal, ali da se na klupskom nivou stanje menja.

Vučić je istakao da on misli da je danas Zvezda ispred Dinama, te se, kako kaže, vratilo sve na svoje mesto.

Dodao je da uvek navija za srpske klubove, iako se zna da je navijač Zvezde.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />- Zna se da navijam za Zvezdu, nije to nikakva tajna. Zvezda je ponovo najuspešniji regionalni klub, verujem da će Partizan da se digne. Partizan sad vodi u prvenstvu, igra odlično, želim im mnogo sreće i uspeha. Želim to i Čukaričkom i TSC-u - rekao je Vučić.

Prema njegovom mišljenju Zvezda bi pobedila zagrebački Dinamo da dođe do susreta sad.

- Nadam se toj utakmici, za razliku od svih drugih koji beže od te utakmice, ja se nadam toj utakmici, fer-pleju, sportskoj utakmici i naravno pobedi našeg tima - zaključio je Vučić.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.