‘VEČITI DERBI’, ČETVRTI DEO: Voša je ispala, gde će se sada igrati finale? (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Maj.2017, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘VEČITI DERBI’, ČETVRTI DEO: Voša je ispala, gde će se sada igrati finale? (FOTO)

Stadion ‘Karađorđe’ je trebalo da bude mesto finala Kupa Srbije.
Ali nakon eliminacije Vojvodine, šanse za to su značajno opale.
Dosta problema pri organizaciji ‘večitog derbija’ bi moglo da nastane ukoliko bi Crvena zvezda i Partizan igrali u Novom Sadu. Nezvanično, ni Novosađani nisu bili za ideju da se u ‘srpskoj Atini’ odigra poslednja utakmica Kupa ukoliko oni nisu akteri iste.
Nameće se pitanje da li će Fudbalski savez Srbije ostati pri prvobitnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << odluci da se na ‘Karađorđu’ odigra finale uprkos svim problemima na koje bi se naišlo ‘premeštanjem’ čuvenog ‘večitog derbija’ iz Beograda u Novi Sad.
Borba za trofej će crveno i crno-belima biti četvrti međusobni meč ove sezone. Dvaput su snage odmerili u ligaškom delu Superlige, jednom u plej-ofu. Tim iz Humske ima dve pobede, a jednom su dva najveća srpska kluba remizirala.
Očekuje se da će u narednim danima Fudbalski savez Srbije doneti definitivnu odluku o mestu odigravanja finalne utakmice, verovatno je najoptimalnije rešenje da se i ovaj ‘večiti derbi’ odigra u prestonici, ali daleko od toga da je lako odlučiti na kom stadionu.
Na putu ka finalu je Crvena zvezda porazila Čukarički, a Partizan je danas u revanš meču savladao Vojvodinu pogotkom Uroša Đurđevića.
FOTO: STARSPORT

The post ‘VEČITI DERBI’, ČETVRTI DEO: Voša je ispala, gde će se sada igrati finale? (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.