VAŽNE INFORMACIJE: Evo koliko će koštati karte za VEČITI DERBI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 19:26

VAŽNE INFORMACIJE: Evo koliko će koštati karte za VEČITI DERBI!

Objava sa "Marakane"...

Fudbalski klub Crvena zvezda obavestila je navijače da će se od srede 28. februara u prodaji naći ulaznice za 172. večiti derbi.

- U prodaju će biti pušten poslednji kontingent od 12 hiljada karata, a za članove kluba, za našu porodicu, smo obezbedili pravo prioritetne kupovine.

Svi aktivni članovi, 28.2. onlajn i 29.2. onlajn i na blagajni od 10 do 18 časova, mogu da obezbede svoju kartu za predstojeći derbi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji će se odigrati na stadionu „Rajko Mitić“ 9. marta.

Jedan član može da kupi maksimalno četiri karte. Preostali kontingent karata će se naći u slobodnoj prodaji u petak – 1. marta, a navijači ulaznice mogu obezbediti onlajn.

Cene karata su:

Sever – 600 dinara

Istok – 1000 dinara

Zapad – 1200 dinara

Tribina „Siniša Mihajlović“ – 2000 dinara
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Fudbal,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crvena zvezda: Karte za večiti derbi u prodaji od 28. februara

Izvor: Danas, 27.Feb.2024

Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je danas da će se ulaznice za 172. "večiti derbi" naći u prodaji od 28. februara.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.