Uživo: Stevanović se obrukao, pa izjednačio! Zvezda - Partizan 1:1 /FOTO/

Izvor: Blic, 12.Sep.2015, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Stevanović se obrukao, pa izjednačio! Zvezda - Partizan 1:1 /FOTO/

Večiti fudbalski derbi, 149. po redu između Crvene zvezde i Partizana na programu je od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić". Sva dešavanja uoči, za vreme i nakon utakmice devetog kola možete pratiti uživo uz Blicsport.rs blog.

Žestoko i otvoreno je bilo i na početku drugog dela, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je jedna duga lopta Pavićevića pogodila Vulićevića u leđa i pala pravo pred Srnića, a on je iz prve spoljnom šutirao preko prečke.

Odmah na početku drugog dela sevnula je kontra gostiju koju je poveo brzonogi Oumaru, dodao je do Stevanovića koji je iskosa sa leve strane gađao dalji ugao, ali je Kahriman bio dobro postavljen i uhvatio "živu" loptu.

Posle predaha od 15 minuta počelo je drugo poluvreme na stadionu "Rajko Mitić".

Prvo je proteklo u pravoj atmosferi, bez ijednog incidenta i samo neka tako ostane.

Crno-beli su izjednačili na "Marakani" golom debitanta Alena Stevanovića pred sam kraj poluvremena na 1:1, što je bio znak za slavlje na južnoj tribini!

Dragi komentatore, možda je Vama trebalo izjednačenje ali nama zvezdašima baš i nije, tako da bih Vas molio da se sledeći put malo uzdržite — Aleksandar Šapić (@AcaSapic) September 12, 2015

Pred sam kraj prvog poluvremena Partizan je stigao do izjednačenja preko Alena Stevanovića!

Debitant u večitom derbiju se najpre obrukao u prethodnoj akciji, a onda na dodavanje Babovića pobegao između Petkovića i Pavićevića, i vrhom kopačke poslao loptu pored Kahrimana u donji levi ugao za 1:1!

Veliku šansu za izjednačenje propustili su crno-beli u 41. minutu - Oumaru je pobegao po levoj strani i pronašao usamljenog debitanta Alena Stevanovića koji je sa šest-sedam metara, nakon što je oduzeo loptu, šutirao vrlo loše preko prečke.

Previše nervozno deluje Saša Ilić i kapiten crno-belih je grubo oborio Srđana Plavšića, zbog čega mu je Mažić pokazao žuti karton.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.