UŽIVO: Zvezda - Partizan

Izvor: Mondo, 15.Jun.2019, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Zvezda - Partizan

U 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" počinje treći, možda i prelomni meč finalne plej-of serije.

Crvena zvezda - Partizan (1:1) 19.00!

Serija za titulu prvaka Srbije igra se u tri pobede, ali timovi su posle dve utakmice praktično na nuli, tako da se od ovog trenutka igra "do dva", kao da je u pitanju polufinale.

Ko večeras bude trijumfovao, u ponedeljak od 18 časova će imati prvu "meč loptu", kada se bude igralo pred Partizanovim navijačima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Povreda skočnog zgloba Ognjena Dobrića čini da situacija ipak nije ista kao 10. juna, kada je bilo istinskih 0:0. Ako odlični bek ne bude mogao da zaigra, već oslabljena Zvezda (Reglend, Perperoglu) moraće da se suoči sa još jednim hendikepom.

Kakvog će ritma biti treća utakmica? Prva je odigrana na veliki broj poena (98:94 za Zvezdu), u drugoj su ekipe imale mnogo više problema da pokažu sve što znaju (73:72 za Partizan)... Visoka temperatura sigurno će i ovog puta biti faktor, ali makar je bilo više vremena za odmor i oporavak, nego između prvog i drugog meča.

UŽIVO
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Zvezda od "plus 10" do nove drame i 2:1!

Izvor: Mondo, 15.Jun.2019

Crveno-beli bez povređenog Dobrića stigli do "meč lopte" u seriji za titulu, protiv izuzetno "žilavog" Partizana...Hladnokrvnost Dejana Davidovca, koji je u neizvesnoj završnici "vezao" dve trojke, kao i jedan nesmotreni faul Nikole Jankovića u poslednjem sekundu napada, "prelomili" su treći meč...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.