U jeku spekulacija o transferu, Sergej progovorio o Zvezdi i Partizanu!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2019, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U jeku spekulacija o transferu, Sergej progovorio o Zvezdi i Partizanu!

Od Premijer lige ovog leta nema ništa, šta sada Sergej planira?

O Sergeju Milinković-Saviću se ovog leta i previše pisalo i pričalo, na temu njegovog potencijalnog transfera iz Lacija u neki od većih evropskih klubova.

Dugo se pisalo o PSŽ-u, pa Mančester junajtedu, ali pijaca u Premijer ligi je pre nekoliko dana zatvorena, pa se sada spekuliše o interesovanju Intera za njegove usluge.

Ipak, u izjavi za ''Espreso'', Sergej uverava da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ga te spekulacije ne dotiču i da je makimalno posvećen Laciju.





''U Engleskoj se završio prelazni rok, tako da se priča oko Mančestera završila. Nisam ja bio previše uzrujan svime što se pisalo. Bio sam koncentrisan da odradim pripreme što bolje mogu. Tu sam, gde sam i ništa mi ne fali i guram.





Ostajem u Laciju. Ne razmišljam ja previše o tom prelaznom roku. Svašta se piše, ali znam gde mi je glava i sa kim imam ugovor'', objašnjava Milinković-Savić.

Istovremeno, reprezentativni srpski vezista pomno prati i nastupe naših klubova na evropskoj sceni, pa je sreću poželeo i Zvezdi i Partizanu u predstojećim mečevima protiv Kopenhagena, odnosno Malatije.

''Idu dobro. Krivo mi je što je Zvezda primila gol pred kraj iz penala, ali nadam se da će u gostima da ostvare dobar rezultat i da prođu dalje. Sa time će imati garantovanu Ligu Evrope.

Partizan je odigrao dobro i pobedio. Radujem se da i oni što dalje odu, jer to znači za srpski fudbal'', zaključio je Sergej.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.