U Seriji A danas slična situacija kao u 158. večitom derbiju! Ali, zamislite, oni imaju kameru postavljenu u liniji... (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2018, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Seriji A danas slična situacija kao u 158. večitom derbiju! Ali, zamislite, oni imaju kameru postavljenu u liniji... (video)

Iz tog ugla, bilo je sve očigledno, a to je ekspresno potvrdio i VAR.

Fiorentina je danas, kako smo ranije i izvestili, savladala Atalantu na svom terenu sa 2:0, a drugi gol za ''Ljubičaste'' u finišu meča mnoge je podsetio na situaciju iz nedavnog 158. večitog derbija, koja je izazvala brojne polemike.

Zvezda je tada izjednačila na 1:1 golom Boaćija koji je priznat na signalizaciju pomoćnog sudije Đokića, a javnost ni danas nije sigurna da li je ta odluka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bila ispravna, jer niti imamo VAR tehnologiju, niti je prikazan snimak kamere u liniji gola.

U Italiji se, očigledno, slilčne situacije lako rešavaju. Oni imaju i jedno i drugo, pa je zahvaljujući snimku iz najboljeg ugla potpuno jasno da je gol koji je postigao Biragi iz slobodnog udarca zaista bio regularan.

U to se možete i uveriti na OVOM LINKU.





Screenshot/streamja.com
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.