U SUSRET VEČITOM DERBIJU: Deki stavio šal Partizana, a Savo Zvezdin! Izrazi lica su im NEPROCENJIVI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2020, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U SUSRET VEČITOM DERBIJU: Deki stavio šal Partizana, a Savo Zvezdin! Izrazi lica su im NEPROCENJIVI (FOTO)

Ovo se neće svideti navijačima srpskih velikana.

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana večeras od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić" igraju 162. Večiti derbi, a po prvi put će kao treneri bitku voditi legende beogradskih velikana i srpskog fudbala Dejan Stanković i Savo Milošević. Veliki prijatelji će tako na 90 minuta postati "smrtni neprijatelji", ali da klupsko rivalstvo ne ruši drugarstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokazali su 2004. godine kada su kao reprezentativci Srbije i Crne Gore napravili kultnu fotografiju.

Naime, reprezentacija Srbije i Crne Gore je 9. oktobra 2004. godine gostovala Bosni i Hercegovini u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2006. a posle utakmice su izabranici Ilije Petkovića završili u jednom kafiću na Palama gde su se fantastično proveli. Posle ponoći, Milošević i Stanković su se latili mikrofona i tada je nastala fotka o kojoj se i danas priča.

Kako bi demonstrirali svoje prijateljstvo, Savo je oko vrata stavio šal Crvene zvezde, dok se Deki ogrnuo Partizanovim, a sve vreme im je osmeh bio razvučen od uva do uva.

Какав дерби у најави!

Иначе, ова слика настала је 10.10.2004. године на Палама у кафићу Златна жита а послије меча БиХ - СЦГ, у знак захвалности за подршку Паљана на Кошеву. pic.twitter.com/6AsK1AP0bx

— Мирослав Брчкало (@MiroslavBrckalo) December 19, 2019

Više od 15 godina kasnije, Stanković i Milošević će po prvi put izaći na megdan jedan drugom u odelima, a s obzirom na to da obojica gaje ofanzivan stil igre, nema sumnje da će 162. Večiti derbi biti jedan od boljih u poslednje vreme.

Pogledajte rezultate

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgledaju lepše polovine fudbalera Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.